4. dobrodelni koncert Mirno morje 2020

4. dobrodelni koncert Mirno morje 2020

Humanitarno socialni zavod MIRNO MORJE je ustanovljen za holistično obravnavo ljudi s posebnimi potrebami ter drugih s tem namenom povezanih dejavnosti, ki se v celoti izvajajo kot neprofitne.

Septembra 2020 bodo člani Humanitarno socialnega zavoda Mirno morje že sedmo leto zapored z učenci in učenkami OŠ Brežice (PPNIS) odpotovali proti Srednjemu Jadranu na »Mirno morje«. Verjamejo, da je projekt Mirno morje zelo dober, zato ga namenjajo tudi učencem in učenkam brežiške osnovne šole. Vsa potrebna sredstva za izvedbo projekta se zbirajo z donacijami in na razpisih. Na njihovo prošnjo se je tokrat že četrtič prijazno odzval tudi BIG BAND KRŠKO. Skupaj z njim bodo v četrtek, 4. junija, ob 19.00, pripravili 4. dobrodelni koncert Mirno morje. Povabilu so se odzvali tudi odlični, uveljavljeni in znani glasbeniki – mnogi od njih so bili nekoč tudi učenci Osnovne šole Brežice. Vsa zbrana sredstva bodo namenili za izvedbo projekta Mirno morje.
Obeta se nam odličen koncert, na katerega prijazno vabimo vse ljubitelje glasbe, prijatelje Mirnega morja… Pridite na koncert in s svojim prispevkom pomagajte učencem, da bodo lahko tudi letos brezskrbno doživeli »Mirno morje«!